Mobilní hospic NEJSTE SAMI připravuje další aukci

V pátek 10. listopadu proběhne v Arcibiskupském paláci v Olomouci už 6. aukce výtvarných děl darovaných pro podporu naší činnosti desítkami umělců a individuálních sponzorů. Ještě je sice do aukce poměrně daleko, ale v hospicu se už pravidelně setkáváme a probíráme vše potřebné proto, aby aukce skončila minimálně tak úspěšně, jak tomu bylo v minulých letech. Díky výnosu z poslední dražby jsme mohli koupit nový automobil a můžeme tak pomáhat většímu množství umírajících pacientů přímo u nich doma.

Naše činnost je sice podporována platbami ze zdravotních pojišťoven a z různých příspěvků Olomouckého kraje, Statutárního města Olomouce a z rozpočtů mnoha okolních měst a obcí, ale dalších minimálně pět milionů korun v tomto roce musíme získat i od sponzorů a individuálních dárců na zaplacení veškerých nákladů na péči o dospělé i dětské pacienty. V případě, že byste naši aukci chtěli podpořit darem uměleckého díla, tak se s námi spojte na tel. 724 234 439 nebo elektronicky na: asistent@nejstesami.eu. Zde si můžete také předběžně rezervovat vstupenky v ceně 350,- Kč.

Celá aukce se ponese opět ve velmi důstojné atmosféře a její součástí bude i kulturní program a drobné občerstvení. Moc děkujeme za jakoukoliv podporu a těšíme se na setkání v reprezentačních prostorách Arcibiskupského paláce.

Nad aukcí převzal opětovně záštitu i primátor Statutárního města Olomouce Mirek Žbánek a hejtman Olomouckého kraje Josef Suchánek.

Aukce je pořádána ve spolupráci s Unií výtvarných umělců Olomoucka.