Předaukční výstava a prodej vstupenek na aukci

Od konce října si můžete v atriu Envelopa Office Center prohlédnout díla, která se budou dražit v pátek 10. listopadu v Arcibiskupském paláci v rámci 6. aukce výtvarných děl darovaných pro podporu naší činnosti desítkami umělců a individuálních sponzorů.

Přípravy jsou v plném proudu a převzatá díla pečlivě katalogizujeme a chystáme na předaukční výstavu jejíž vernisáž se koná 27. října od 17:00 hodin v Atriu Envelopa Office Center na třídě Kosmonautů.

Vstupenky na aukci v hodnotě 350 korun jsou k dostání od 10. 10. 2023 v Informačním centru v podloubí radnice nebo Galerii města Olomouce na Dolním náměstí 7 a u nás v sídle hospice na Pekařské 9. Rezervaci vstupenek můžete učinit také na čísle 724 234 439 nebo elektronicky na: asistent@nejstesami.eu.

Celá aukce se ponese opět ve velmi důstojné atmosféře a její součástí bude i kulturní program a drobné občerstvení. Moc děkujeme za jakoukoliv podporu a těšíme se na setkání v reprezentačních prostorách Arcibiskupského paláce.

Nad aukcí převzal opětovně záštitu i primátor Statutárního města Olomouce Mirek Žbánek a hejtman Olomouckého kraje Josef Suchánek.

Aukce je pořádána ve spolupráci s Unií výtvarných umělců Olomoucka.