VII. benefiční aukce pro Nejste sami

Srdečně vás zveme na VII. benefiční aukci pro mobilní hospic Nejste sami, která se uskuteční 8. listopadu 2024 od 18:00 hod. v Arcibiskupském paláci na adrese Wurmova 569/2 v Olomouci. 🎭🖼️

Veškerý finanční výtěžek bude použit na podporu existence a další rozvoj olomouckého mobilního hospice Nejste sami. 

Pro Nejste sami je to zásadní událost roku, jelikož během benefičního večera získáme finanční prostředky, které použijeme na provoz organizace. Ať už se jedná o nákup léků či zdravotních pomůcek pro pacienty, nebo o správu a financování vozového parku, který je pro hospic stěžejní, jelikož za pacienty dojíždíme každý den do jejich domovů. 

Dražit budeme během benefiční aukce také v online prostředí prostřednictvím portálu Livebid a večerem Vás provedou paní Barbora Metzler a pan Lukáš Červenka. 

Před samotnou benefiční aukcí proběhne v termínu od 29. října do 7. listopadu 2024 předaukční výstava v prostorách Šantovka Star(t)s, kde si díla můžete prohlédnout. Vernisáž předaukční výstavy se koná dne 1. listopadu 2024 od 18:00 hod. Šantovka Star(t)s najdete v olomoucké Šantovce ve 2. nadzemním podlaží, na adrese Polská 1, 779 00 Olomouc 9. 

Přijměte, prosím, naše pozvání a prožijte s námi večer plný dobročinnosti a radosti. 🙏

Záštitu nad akcí převzal primátor statutárního města Olomouce Mgr. Miroslav Žbánek, MPA a náměstkyně primátora statutárního města Olomouce pro sociální věci Kateřina Dobrozemská

➡️ Sledujte naši událost také na Facebooku zde, kde vám budeme postupně představovat umělecká díla a další informace.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *